ISPARTA GÜL HASADI EĞİRDİR GÖLÜ
SALDA ve PAMUKKALE TURU
2 GÜN 1 GECE KONAKLAMALI
1.Gün : 16 Mayıs 2025 Cuma
Sizleri akşam saatlerinde otobüsümüzle firmamızın belirlediği yerlerden alarak yola çıkıyoruz.
2.Gün : 17 Mayıs 2025 Cumartesi
GÜNEYKENT GÜL BAHÇELERİ – EĞİRDİR - SALDA - DENİZLİ
Yol üzerindeki tesislerde serbest olarak alacağımız kahvaltının ardından (ekstra), Isparta’nın Gül Kenti olarak bilinen Güneykent beldesine doğru hareket ediyoruz. Burada çıplak elle gül hasadının keyfine varıyor ve bu rengarenk manzaranın tadını çıkararak bol bol fotoğraf çekme imkânı buluyoruz. Keyifli hasat zamanının ardından Gül Evi ve Yunus Emre Evi’ni ziyaret ediyor, ardından alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Bu esnada, Güneykentli hanımların el emeğiyle hazırladıkları hediyelik eşyaların yanı sıra gül şurubu, gül reçeli, gül kremi ve gül yağı gibi yöresel ürünlerden satın alabilirsiniz. Güneykent turumuzun ardından Eğirdir’e hareket ediyoruz. Burada sırasıyla Hızırbey (Ulu Camii), Dündarbey Medresesi ve Eğirdir Kalesi’ni ziyaret ettikten sonra Yeşil Ada ve Can Adası’nı görme imkânı buluyoruz. Yemek molamızın ardından, Eğirdir Gölü’nün eşsiz manzarasını fotoğrafladıktan sonra Türkiye’nin Maldivler’i olarak bilinen 1989 yılından beri birinci derece doğal sit alanı olarak korunmakta olan Türkiye’nin en derin Dünyanın en berrak göllerinden biri olan Salda Gölüne varıyoruz. Beyaz ve temiz kumsalı ile mavinin tüm tonlarını içinde barındıran, huzur verici bir ortamda ve tertemiz havada fotoğraflarımız çekerek Bu eşsiz manzaranın tadını çıkartıyoruz. Serbest zamanımızın ardından hotelimize doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama hotelimizde.
3.Gün : 18 Mayıs 2025 Pazar
PAMUKKALE- HİERAPOLİS - TEKSTİL ALIŞVERİŞİ - BULDAN
Sabah hotelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Pamukkale'ye doğru yola çıkıyoruz. Dünyada benzeri sadece İtalya'da Travertino isimli kasabasında görülebilen, bembeyaz dokusuyla travertenler sizleri kendine hayran bırakıyor. Burada yürüyüşe izin verilen terasta gezerken Denizli ovasına hakim Travertenler’de çekeceğiniz fotoğraflar, güzel bir gezinin anıları olacak. Sonrasında ulaşacağımız Apollon Tapınağı ve onun yanında yer alan, antik çağda Cehennemin giriş kapısı olarak bilinen Plutonium yani Cin Deliğiİ’ni görerek rehberimizden bilgiler alıyoruz. Daha sonrasında Anadolu nun en iyi koruna gelmiş tiyatrolarından olan Hierapolis Tiyatrosu’nu ziyaret ediyoruz. Bu keyifli gezimizin ardından ev tekstili denilince sadece ülkemizde değil tüm dünyada akla gelen Denizli tekstil ürünlerini görmek ve alışveriş yapmak için tekstil fabrikasına gidiyoruz. Sonrasında Buldan'a uğruyoruz. Ünlü Buldan bezleri alışverişi yapmak ve öğle yemeği için vereceğimiz sebest vaktin ardından geri dönüş yoluna geçiyor, siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalarda bırakarak bir sonraki Samir Travel organizasyonunda görüşmek dileğiyle vedalaşıyoruz.
Türk Lirası Hesabı | ||
![]() | Hesap Adı : | SAMİR SEYAHAT ACENTASI TURİZMCİLİK ve İNŞAAT LTD. ŞTİ. |
Şube : | ÇORLU ŞUBESİ ( 0124 ) | |
Hesap No : | 0322283 | |
IBAN : | TR54 0004 6001 2488 8000 3222 83 |
Euro Hesabı | ||
![]() | Hesap Adı : | SAMİR SEYAHAT ACENTASI TURİZMCİLİK ve İNŞAAT LTD. ŞTİ. |
Şube : | ÇORLU ŞUBESİ ( 0124 ) | |
Hesap No : | 0322391 | |
IBAN : | IBAN TR73 0004 6001 2403 6000 3223 91 |
Tur programlarımızdan herhangi birini satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan Tur Kullanım Sözleşmemizi kabul etmiş olur.
16 Mayıs 2025 Cuma
"Isparta Gül Hasadı Salda Eğirdir Gölü ve Pamukkale Turu 1 Gece Otel Konaklamalı" turu ve diğer tüm turlarımız hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.