Adana Portakal Çiçeği Festivali ve Mersin Turu 1 Gece Otel Konaklamalı

 

ADANA PORTAKAL ÇİÇEĞİ FESTİVALİ & MERSİN TURU

4-6 Nisan 2025

2 Gün 2 Gece 1 Gece Konaklamalı

5000 TL

 

 

1.GÜN :4 Nisan 2025 – Cuma


Akşam saatlerinde firmamızın belirlediği noktalardan sizleri alarak Adana’ya hareket ediyoruz. 

2.GÜN :5 Nisan 2025 – Cumartesi

Kahvaltı için vereceğimiz serbest zaman sonrasında, eski Adana, meşhur Taşköprü’yü ve Sabancı Camii, Adana Ulu Camii ve Ramazanoğulları Külliyesi, Büyük Saat Kulesi ve şehir merkezi gezilerimiz ardından, hep beraber, 2013 yılında düzenlenen ilk karnaval ile, Türkiye’nin ilk karnavalı olma özelliğine sahip, konser, sergi, gösterileri ve katılımcıların renkli kostümler giydiği kortej yürüyüşü ile dikkatimize çekecek olan, Adana Portakal Çiçeği Karnavalına katılıyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluştuktan sonra konaklama yapacağımız otelimize hareket ediyoruz. 

3.GÜN :6 Nisan 2025 – Pazar


Sabah hotelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından Kız Kalesi’ne hareket ediyoruz. Kızkalesi, Cennet – Cehennem Mağarası, Narlıkuyu gezilerimizin ardından Tarsus’a hareket ediyoruz. Binlerce yıllık geçmişe sahip bu şirin ve küçük ilçe Dünya Hıristiyanlarının hac noktalarından bir tanesi olup ayrıca Roma’nın da en önemli kültür başkentlerinden bir tanesidir. Tarsus’ta yolumuz üzerinde bulunan Çanakkale Savaşımızın kahramanlarından olan Nusrat Mayın Gemisini görüyoruz. Sonrasında Eshab-ı Kehf’e gidiyoruz. Roma döneminde yaşayan ve putperesliğe karşı çıkan 7 kişi ve köpeğinin saklanmak amacıyla girdikleri ve ilahi bir kuvvet sonucu 300 sene uyutulduğuna inanılan mağarayı gezeceğiz. Mağaranın hemen yanında, Osmanlı Padişahı Abdulaziz tarafından 1873 yılında yaptırılan mescidi gördükten sonra serbest zaman veriyoruz. Eshab – ı Kehf gezimizin ardından Cleopatra Kapısı, St. Paul Kuyusu ve Kilisesi göreceğimiz yerler arasında. Tarsus Şelalesinde vereceğimiz çay molamızın sonrasında geri dönüş yoluna geçiyor, siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalarda bırakarak bir sonraki Samir Travel organizasyonunda görüşmek dileğiyle vedalaşıyoruz.

 

  • Ulaşım 
  • Araç İçi İkramlar 
  • Çevre Gezileri
  • 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama 
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik
  • Seyahat Sigortası
  • Samir Travel Acenta Refakati

 

  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • Ekstra Belirlenen Organizasyonlar

 

 

Türk Lirası Hesabı

Hesap Adı :SAMİR SEYAHAT ACENTASI TURİZMCİLİK ve İNŞAAT LTD. ŞTİ.
Şube :ÇORLU ŞUBESİ ( 0124 )
Hesap No :0322283
IBAN :TR54 0004 6001 2488 8000 3222 83

 

 

Euro Hesabı

Hesap Adı :SAMİR SEYAHAT ACENTASI TURİZMCİLİK ve İNŞAAT LTD. ŞTİ.
Şube :ÇORLU ŞUBESİ ( 0124 )
Hesap No :0322391
IBAN :IBAN TR73 0004 6001 2403 6000 3223 91
  • Ön ödeme tutarı kayıt tarihinde rezervasyon bedelinin minimum % 50’dir. Turun hareket tarihinden 15 gün önce kalan tur bedelinin tamamlanması gerekir.
  • Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
  • Tur kalkmadan 2 gün önce lütfen tur kalkış saatini, buluşma yeri büromuzdan teyit ediniz.
  • Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir.
  • İptaller son 15 güne kadar yapılmaktadır.
  • Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
  • Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden By Samir Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda By Samir Travel'ın sorumluluğu yoktur. Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
  • Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
  • Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapılacaktır.
  • Öğle yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
  • Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
  • Kullanılmayan ulaşım ,konaklama ,çevre gezileri vb .haklar geri iade edilmez.
  • Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Tur programlarımızdan herhangi birini satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan Tur Kullanım Sözleşmemizi kabul etmiş olur.

KULLANIM SÖZLEŞMESİ

İPTAL VE İADE ŞARTLARI

  • 5.000 ₺
  • 2 Gece 3 Gün

04 Nisan 2025 Cuma

Sorularınız İçin Bize Ulaşın

"Adana Portakal Çiçeği Festivali ve Mersin Turu 1 Gece Otel Konaklamalı" turu ve diğer tüm turlarımız hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Yunanistan Turları

Yunanistan Atina - Meteora ve Selanik Turu 3 Gece Otel Konaklamalı

  • 290 €'den itibaren
  • 30 Nis 2025
Gap Turları

Uçaklı Mardin Midyat Diyarbakır Nusaybin Turu 2 Gece Otel Konaklamalı

  • 18.900 ₺'den itibaren
  • 23 Mayıs 2025
Bozcaada Turları

Günübirlik Bozcaada Turu

  • 1.399 ₺'den itibaren
  • 28 Haz 2025